ASII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pe cine vreti antrenor la Echipa Nationala!

5 participanți

In jos

Pe cine vreti antrenor la Echipa Nationala! Empty Re: Pe cine vreti antrenor la Echipa Nationala!

Mesaj  Richard I Lun Iun 08, 2009 1:47 pm

Dupa cum a facut echipa, dupa schimbarea de mentalitate a jucatorilor si daruinta pe teren, se vede ca am avut dreptate in sustinerea lui Lucescu jr. Mai are mult de lucru, dar in 4 ani cred ca va concretiza.. ideea e sa fie sustinut!
Richard I
Richard I
Ofiter
Ofiter

Numarul mesajelor : 40
Data de inscriere : 15/03/2009
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Pe cine vreti antrenor la Echipa Nationala! Empty Antrenor la nationala

Mesaj  Dionisos Joi Apr 30, 2009 11:16 pm

Ehehe uitati ca a fost Lucescu jr. investit in functia de antrenor, Tind sa cred ca daca va fi lasat in pace si sustinut la greu va face treaba buna lafel ca la rapid si brasov, ce parere aveti? zambet
Dionisos
Dionisos
Soldat
Soldat

Numarul mesajelor : 11
Varsta : 31

Sus In jos

Pe cine vreti antrenor la Echipa Nationala! Empty Re: Pe cine vreti antrenor la Echipa Nationala!

Mesaj  Dionisos Lun Apr 06, 2009 9:38 am

Parerea mea este ca Dan Petrescu ar fi persoana ideala supeeer . Dar in cazul in care ar semna cu federatie (sau cu cine trebuie ca sa preia echipa nationala) ar trebui sa i se acorde timp, intelegere si foarte mult sprijin in momentele delicate de la inceput cand nu o sa-i mearga totul perfect si toata lumea o sa-i sara in cap spunand ca echipa nationala este prea mult pentru el. bata-n cap
Dionisos
Dionisos
Soldat
Soldat

Numarul mesajelor : 11
Varsta : 31

Sus In jos

Mesaj  HNT Sam Apr 04, 2009 6:30 pm

riki no offense..nu am nimic cu aiyana..dar ma asteptam sa tine cu o echipa mai buna...ma abtin sa intru in polemici despre rapid-dinamo etc.....oricum cam multa culoare in echipa rapid,si in galerie tongue
HNT
HNT
Subofiter
Subofiter

Numarul mesajelor : 23

Sus In jos

Mesaj  Richard I Sam Apr 04, 2009 5:39 pm

CristianusMaxus a scris:printre cei mai buni antrenori de la noi ii vad pe Dan Petrescu si pe Mircea Rednic, cu toate ca sunt stelist de cand ma stiu. Dar, in momentul de fata nu cred ca li s-ar potrivi palaria nationalei.
Ai dreptate, este o chestie foarte diferita, dar dupa cum spuneai si tu - ai toti jucatorii romani la dispozitie!
In al doilea rand, fotbalul este extraordinar de simplu si frumos daca nu incercam sa il pacalim.. Avem jucatori buni si vreau sa ii vad jucand!

Parerea mea este ca ne trebuie urgent un mijloc ca nu am mai avut asa ceva de la Hagi si nu solutii de compromis, ar trebui sa se dea sansa si celor mai tineri ca la 18 ani joaca de zbarnaie. Jucam cu Cocis, Codrea si Radoi la mijloc! (nu am nimic cu ei, dar din pacate doar Codrea se potrivea profilului si cu parere de rau, el nu are capacitatea sa aduca lumina in joc).
M. Nicu mi sa parut ca straluceste, mi-as dori sa ma asigur ca am vazut bine si chestia interesanta este ca mai sunt ca el.. Tanase m-a convins..
Benzile sunt total nefolosite, Banel, F. Petre nu au fantezie si nici nu centreaza foarte bine din pacate. Ce roman as scrie aici!

De ce ar fi un antrenor ca Dan Petrescu bun? Pentru ca daca i se ofera destul timp si rabdare o sa poata sa construiasca o echipa.. el la asta se pricepe cel mai bine, la fel si Lucescu jr. de aceea mi se par potriviti (inclusiv abilitatea de a comunica altfel cu jucatorii, mai bine si de a-i motiva)

Sa se schimbe naiba conducerea ca simt ca mor si nea Sandu tot acolo inlemneste zambet
Richard I
Richard I
Ofiter
Ofiter

Sus In jos

Mesaj  Richard I Sam Apr 04, 2009 5:02 pm

HNT a scris:Dan Petrescu e antrenor bun....si Aiyana,nu ma asteptam sa tii cu rapid:(....pacat....
I se trage din cartier.. cu cine vrei sa tina... cu Steaua?!
A avut de ales.. sau Rapid sau Dinamo! tongue

Si oricum ce vrei sa zici de Rapid? Mi se pare una dintre cele mai curate echipe din campionatul nostru.. pacat de prostiile care le face Copos.. incearca el sa pacaleasca vulpea..

Ultima editare efectuata de catre Ricardius in Sam Apr 04, 2009 5:42 pm, editata de 2 ori
Richard I
Richard I
Ofiter
Ofiter

Sus In jos

Mesaj  HNT Sam Apr 04, 2009 7:24 am

Dan Petrescu e antrenor bun....si Aiyana,nu ma asteptam sa tii cu rapid:(....pacat....
HNT
HNT
Subofiter
Subofiter

Numarul mesajelor : 23

Sus In jos

Mesaj  Aiyana Vin Apr 03, 2009 9:16 pm

Razvan Lucescu a facut cea mai buna treaba

P.S: Hai Rapid! cheers
Aiyana
Aiyana
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 54
Data de inscriere : 12/03/2009

Sus In jos

Mesaj  CristianusMaxus Vin Apr 03, 2009 9:13 pm

printre cei mai buni antrenori de la noi ii vad pe Dan Petrescu si pe Mircea Rednic, cu toate ca sunt stelist de cand ma stiu. Dar, in momentul de fata nu cred ca li s-ar potrivi palaria nationalei. Aici e o cu totul alta munca decat a unui antrenor obisnuit. Daca in campionat, tot ce trebuie sa faci e sa alegi din cei 20-25 de jucatori pe care-i ai la dispozitie 11 pe care sa-i trimiti saptamanal pe teren, la nationala ai toti jucatorii romani la dispozitie, dar de lucrat lucrezi cu ei doua trei saptamani pe an. In restul timpului nu faci altceva decat sa strangi date despre jucatori, despre adversari etc. Daca la club mai schimbi din mers, mai poti observa un detaliu care ti-a scapat initial si sa-l corectezi apoi, mai poti sa experimentezi una-alta intr-un meci, la nationala nu mai tine jucaria. Aici trebuie sa ai totul in cap. Am vazut un episod din Star Trek TNG, (sunt fan al acestui serial) in care un tip, evident megainteligent, juca sezoane intregi de baseball in minte, totul pana la cel mai mic detaliu, ca un program de calculator. Cam asta trebuie sa faca antrenorul nationalei. Trebuie sa aiba urmatorul joc in cap de la primul minut pana la ultimul, cunoscandu-si jucatorii si cunoscand adversarii. Totul trebuie jucat de cateva sute de ori in cateva sute de variante posibile pentru ca pe teren nu mai ai voie sa experimentezi, acolo nu mai ai voie sa ratezi sau sa spui ca n-ai mai avut solutii.
Eheeee, dar pt asta e nevoie de un om care sa fie mai mult indragostit de jocul mintii decat de jocul de zaruri...
CristianusMaxus
CristianusMaxus
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 69
Data de inscriere : 07/03/2009
Varsta : 42
Localizare : Belgia

https://asii.forum.st

Sus In jos

Pe cine vreti antrenor la Echipa Nationala! Empty Pe cine vreti antrenor la Echipa Nationala!

Mesaj  Richard I Vin Apr 03, 2009 8:42 pm

Avem o gramada de baieti buni in tara.. trebuie cineva care sa ii gaseasca si sa ii puna unde trebuie! Cine credeti ca este cel mai potrivit? bounce
Sau mai bine era un sondaj.. scratch
Richard I
Richard I
Ofiter
Ofiter

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum